داغ شدن کمپرسور یخچال

داغ شدن بدنه و کمپرسور یخچال فریزر

گرم شدن بیش از حد بدنه و کمپرسور یخچال فریزر

داغ شدن کمپرسور یخچال و همچنین بدنه و دیواره آن در حدودی که باعث نگرانی نباشد، می ‌تواند طبیعی باشد. دستگاه یخچال برای حفظ دمای داخلی خود به یک سیستم خنک کننده نیاز دارد که در این سیستم، فرآیند تبادل حرارت بین داخل و خارج دستگاه اتفاق می ‌افتد. این فرآیند باعث گرم شدن بخش ‌های مختلف دستگاه می ‌شود که در بین آن ‌ها موتور و بدنه یخچال نیز قرار دارند. اما اگر متوجه داغ شدن بیش از حد موتور یا بدنه و دیواره یخچال شده ‌اید، ممکن است نشانه ‌ای از مشکلات در دستگاه باشد که باید بررسی شود. در این صورت، بهتر است با تعمیرکاران مجرب ما در مجموعه کارو سرویس تماس بگیرید تا با حضور در محل علت دقیق مشکل را تشخیص داده و برطرف کنند.

جهت تعمیر یخچال فریزر در منزل غرب تهران و سایر نقاط پایتخت با شماره تلفن 02144230083 تماس حاصل نمائید!

خدمات تعمیر لوازم خانگی کارو سرویس

نشانه های بیش از حد گرم شدن یخچال

برخی از نشانه ‌هایی که ممکن است بر روی دستگاه یخچال شما نشان دهنده وجود مشکل باشند، عبارتند از:

  • بیش از حد گرم شدن موتور و بدنه یخچال
  • صدای نامعمول و بلندی که از دستگاه می‌ آید
  • عدم خنک شدن یا یخ زدگی در فضای داخلی یخچال
  • عدم کارکرد یخساز دستگاه یا کاهش عملکرد آن
  • عدم کارکرد کامل و یا نامنظم کمپرسور دستگاه
  • افزایش مصرف برق دستگاه به طرز قابل توجهی

اگر شما هر یک از این نشانه ‌ها را مشاهده می ‌کنید، بهتر است دستگاه را خاموش کنید و با مجموعه کارو سرویس تماس بگیرید تا علت دقیق مشکل را تشخیص داده و برطرف کند. ادامه استفاده از یخچال در شرایط نامطلوب می ‌تواند باعث بروز مشکلاتی شود و در نهایت باعث خرابی دائمی دستگاه شود.

جهت تعمیر یخچال فریزر سامسونگ در منزل کلیک نمائید!

علت های داغ شدن کمپرسور (موتور) یخچال و گرم شدن بدنه

به طور کلی، داغ شدن کمپرسور یخچال و بدنه آن می ‌تواند به دلیل عوامل زیادی اتفاق بیفتد که عبارتند از:

بار زیاد درون دستگاه

بار زیاد درون دستگاه

بار زیاد درون دستگاه هم می ‌تواند باعث داغ شدن کمپرسور یخچال و گرم شدن بدنه دستگاه شود. هنگامی که بار درون دستگاه بیش از حد زیاد باشد، دستگاه برای حفظ دمای مناسب باید بیشتر کار کند و کمپرسور بیشتر فعالیت می ‌کند که باعث گرم شدن آن می ‌شود. بنابراین، در صورتی که بار درون دستگاه بیش از حد زیاد باشد، بهتر است برخی از موارد را که نیاز به جایگزینی یا دور انداختن دارند، از دستگاه حذف کنید تا دمای داخلی دستگاه کاهش پیدا کند و کمپرسور کمتر فعال شود.

مسدود شدن راه هوای خنک

مسدود شدن راه هوای خنک نیز می ‌تواند باعث داغ شدن کمپرسور یخچال و گرم شدن بدنه دستگاه شود. هنگامی که راه هوای خنک کننده به دلیل بسته شدن به هر دلیلی مسدود شده باشد، هوا به درستی در داخل دستگاه گردش نمی ‌یابد و دمای کمپرسور و بدنه دستگاه بالا می ‌رود. بنابراین، در صورتی که مشکلی در راه هوای خنک شناسایی می ‌شود، بهتر است ابتدا راه هوای خنک کننده را باز کرده و هر گونه موادی که ممکن است مانع عبور هوا شده باشد را پاک کنید. همچنین، بررسی کنید که آیا فیلتر هوای دستگاه به درستی کار می ‌کند و آیا نیاز به تعویض دارد یا خیر.

فعالیت بیش از حد کمپرسور

فعالیت بیش از حد کمپرسور نیز می‌ تواند باعث داغ شدن کمپرسور یخچال و گرم شدن بدنه دستگاه شود. اگر کمپرسور به دلیل بار زیاد یا مشکلات فنی بیش از حد فعال باشد، دمای آن بالا می‌ رود و در نتیجه بدنه دستگاه نیز گرم می ‌شود. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است بار درون دستگاه را کنترل کنید و در صورت نیاز، برخی از موارد را که نیاز به جایگزینی یا دور انداختن دارند، از دستگاه حذف کنید تا دمای داخلی دستگاه کاهش پیدا کند و کمپرسور کمتر فعال شود.

نصب دستگاه در مکان نامناسب

نصب دستگاه در مکان نامناسب نیز می‌ تواند باعث داغ شدن کمپرسور یخچال و گرم شدن بدنه دستگاه شود. اگر دستگاه در مکانی نامناسبی نصب شود، مانند مکانی که دمای آن بالا است یا در معرض نور مستقیم آفتاب قرار دارد، دمای داخلی دستگاه بیش از حد بالا می ‌رود و بدنه و موتور دستگاه گرم می ‌شوند. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است دستگاه را در مکانی مناسب نصب کنید، مانند مکانی که دمای آن کمتر است و در معرض نور مستقیم آفتاب قرار ندارد. همچنین، برای بهترین عملکرد دستگاه، از نزدیکی آن با منابع گرما مانند اجاق گاز، رادیاتورها، دیوارهای گرم و دستگاه‌ های الکتریکی با تولید حرارت بالا، خودداری کنید.

جهت تعمیر لوازم خانگی کنوود در تهران کلیک نمائید!

خرابی فن خنک کننده

خرابی فن خنک کننده

خرابی فن خنک کننده نیز می‌ تواند باعث داغ شدن کمپرسور یخچال و گرم شدن بدنه دستگاه شود. فن خنک کننده در دستگاه یخچال برای جلوگیری از گرم شدن بدنه و موتور، هوا را از داخل دستگاه به بیرون منتقل می‌ کند. اگر فن خنک کننده دستگاه به دلیل خرابی یا مشکلات فنی دیگر کار نکند، هوا به درستی در داخل دستگاه گردش نمی ‌یابد و دمای داخلی دستگاه بیش از حد بالا می‌ رود. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است فن خنک کننده را بررسی کنید و در صورت نیاز، با یک فن جدید جایگزین کنید. همچنین، در صورتی که خرابی دیگری در دستگاه وجود دارد، بهتر است با تعمیرکاران مجرب ما در مجموعه کارو سرویس تماس حاصل فرمایید تا مشکل را برطرف کند.

کثیف بود کندانسور

کثیف بود کندانسور

کثیف بودن کندانسور نیز می ‌تواند باعث گرم شدن بدنه و موتور دستگاه شود. کندانسور در دستگاه یخچال برای انتقال گرمای داخل دستگاه به هوا خارج از دستگاه استفاده می‌ شود. اگر کندانسور به دلیل کثیف بودن و یا مشکلات دیگر، به درستی عمل نکند، گرمای داخل دستگاه به درستی به هوا خارج نمی ‌شود و دمای داخلی دستگاه بیشتر از حد بالا می‌ رود. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است کندانسور را بررسی کنید و در صورت نیاز آن را پاک کنید. برای پاک کردن کندانسور، می ‌توانید از یک مکنده برای جمع ‌آوری گرد و غبار و مواد زائد استفاده کنید و سپس آن را با آب شستشو دهید. همچنین، می ‌توانید از خدمات تعمیرکاران مجرب کارو سرویس نیز استفاده کنید تا کندانسور به درستی پاک شود و مشکلات دیگر دستگاه نیز بررسی شود.

مقاله معایب باز ماندن در یخچال فریزر به مدت طولانی را ازست ندهید!

خرابی رله و اورلود

رله و اورلود در دستگاه یخچال برای کنترل بار مصرفی و جریان برق استفاده می‌ شوند. اگر رله و اورلود دستگاه خراب شوند، ممکن است دستگاه به درستی کار نکند و گرم شود. اگر رله دستگاه خراب شود، جریان برق به درستی به دستگاه تامین نمی ‌شود و اگر اورلود دستگاه خراب شود، ممکن است بار مصرفی دستگاه بیش از حد بالا رود و دستگاه گرم شود. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است رله و اورلود دستگاه را بررسی کنید و در صورت نیاز آن‌ ها را جایگزین کنید. همچنین، بررسی کنید که آیا تنظیمات اجزای الکتریکی دستگاه به درستی انجام شده است و آیا قطعات داخلی دستگاه سالم هستند یا خیر.

راهکارهای جلوگیری از داغ شدن کمپرسور یخچال

داغ شدن کمپرسور یخچال ممکن است نشانه ‌ای از مشکلات فنی باشد و باید به طور جدی گرفته شود. برای جلوگیری از داغ شدن کمپرسور یخچال، می ‌توانید به راهکارهای زیر توجه کنید:

راهکارهای جلوگیری از داغ شدن کمپرسور یخچال

نصب دستگاه در مکان مناسب: دستگاه یخچال را در مکانی که دمای آن کمتر است و در معرض نور مستقیم آفتاب قرار ندارد نصب کنید. همچنین، از نزدیکی آن با منابع گرما مانند اجاق گاز، رادیاتورها، دیوارهای گرم و دستگاه‌ های الکتریکی با تولید حرارت بالا، خودداری کنید.

پاک کردن کندانسور: کندانسور در دستگاه یخچال برای انتقال گرمای داخل دستگاه به هوا خارج از دستگاه استفاده می شود. پاک کردن کندانسور و سایر قطعات دستگاه، باعث بهبود عملکرد دستگاه و کاهش دمای داخلی آن می‌ شود.

کنترل بار درون دستگاه: بررسی کنید که برای دستگاه بار اضافی قرار نداده ‌اید و بار درون دستگاه را کنترل کنید.

بررسی کمپرسور: بررسی کنید که کمپرسور به درستی کار می ‌کند.

نظافت دورانی: دورانی یخچال را به صورت منظم پاک کنید تا به عمر مفید دستگاه کمک کنید و دمای داخلی آن کاهش یابد.

تعویض فیلتر هوای دستگاه: فیلتر هوای دستگاه را به صورت منظم تعویض کنید تا هوای داخل دستگاه تمیز بماند و به بهبود عملکرد دستگاه کمک کند.

مقاله تعمیر تعویض و تست ترموستات جاروبرقی را از دست ندهید!

بازه دمایی مناسب برای کمپرسور چقدر است؟

بازه دمایی مناسب برای کمپرسور یخچال معمولاً بین حدود ۱۰۰-۱۲۰ درجه فارنهایت (حدود ۳۸-۴۹ درجه سانتی‌گراد) است. این بازه دمایی برای کمپرسور به منظور حفظ و بهینه ‌سازی عملکرد و عمر کاری طولانی مدت آن تعیین شده است. با این حال، دمای کمپرسور ممکن است در برخی مدل ‌های یخچال و شرایط مختلف متفاوت باشد. در هر صورت، اگر دمای کمپرسور از دماهای قید شده بالاتر باشد ، روغن کمپرسور دچار مشکل می‌شود و باعث خرابی کمپرسور می ‌شود. بنابراین، باید به دقت دمای کمپرسور را نظارت کرده و در صورتی که دمای آن بیش از حد بالا رفت، باید نسبت به رفع مشکل آن اقدام کنید.

علت گرم شدن بدنه ی یخچال ساید بای ساید چیست؟

علت گرم شدن بدنه ی یخچال ساید بای ساید چیست؟

علت گرم شدن بدنه و اطراف یخچال ساید بای ساید ممکن است به دلایل زیر باشد:

فعالیت بیش از حد کمپرسور: اگر کمپرسور یخچال به دلیل بار زیاد یا مشکلات فنی بیش از حد فعال باشد، دمای بدنه و اطراف یخچال بالا می ‌رود.

مسدود شدن راه هوای خنک: اگر راه هوای خنک کننده یخچال به دلیل بسته شدن به هر دلیلی مسدود شده باشد، هوا به درستی در داخل یخچال گردش نمی ‌یابد و دمای بدنه یخچال بالا می ‌رود.

بار زیاد درون یخچال: اگر بار درون یخچال بیش از حد زیاد باشد، هوا به درستی در داخل یخچال نمی‌گردد و دمای بدنه یخچال بالا می ‌رود.

نصب یخچال در مکان نامناسب: اگر یخچال در مکانی غیر مناسبی مانند جاهایی که گردش هوا ندارد یا در معرض نور مستقیم خورشید قرار دارد، دمای بدنه یخچال بیش از حد بالا می‌رود.

خرابی فن خنک کننده: فن خنک کننده در یخچال ساید بای ساید در بخش پشتی بدنه قرار دارد. اگر فن خنک کننده خراب شده باشد یا مسدود شده باشد، هوا به درستی در داخل یخچال گردش نمی ‌یابد و دمای بدنه یخچال بالا می‌ رود.

علت داغ شدن بدنه یخچال های قدیمی چیست؟

علت داغ شدن بدنه یخچال های قدیمی ممکن است به دلایل مختلفی باشد که در زیر به برخی از آن ‌ها اشاره می ‌کنم:

خرابی فن خنک‌کننده: فن خنک‌کننده در بعضی از مدل ‌های یخچال های قدیمی در بخش پشتی بدنه قرار دارد. اگر فن خنک کننده خراب شده باشد یا مسدود شده باشد، هوا به درستی در داخل یخچال گردش نمی ‌یابد و دمای بدنه یخچال بالا می ‌رود.

برخی مدل‌های یخچال قدیمی دارای دماسنج نیستند: در بعضی از مدل ‌های یخچال های قدیمی دماسنج نصب نشده است و این موضوع باعث می ‌شود که کاربر نتواند دمای داخلی یخچال را بدرستی کنترل کند و دمای بدنه بیش از حد بالا رود.

عدم تعویض کامل هوا در داخل یخچال: برخی از یخچال های قدیمی دارای سیستم تهویه مناسب نیستند و هوای داخلی به درستی تعویض نمی ‌شود. این موضوع باعث می ‌شود که دمای بدنه یخچال بیش از حد بالا رود.

نصب یخچال در مکان نامناسب: اگر یخچال در مکانی غیر مناسبی مانند نزدیک به پنجره ‌های آفتاب ‌خورشیدی یا در معرض نور مستقیم خورشید قرار دارد، دمای بدنه یخچال بیش از حد بالا می‌ رود.

خرابی ترموستات: ترموستات در یخچال های قدیمی برای کنترل دمای داخلی استفاده می ‌شود. در صورت خرابی ترموستات، دمای داخلی یخچال نمی ‌تواند کنترل شود و دمای بدنه یخچال بیش از حد بالا می‌ رود.

همچنین بخوانید: لیست ارورهای ساید بای ساید ال جی و نحوه رفع خطاهای آن

راهنمایی های مراقبت بهتر از یخچال

راهنمایی های مراقبت بهتر از یخچال

مراقبت منظم و صحیح از دستگاه یخچال می‌ تواند به افزایش عمر و بهبود عملکرد آن کمک کند. در زیر تعدادی از راهکارهایی که می ‌توانید انجام دهید تا از یخچال خود بهتر مراقبت کنید را برایتان ذکر می ‌کنم:

تمیز کردن دستگاه: دستگاه یخچال را به صورت منظم، حداقل هر چند ماه یکبار تمیز کنید. برای تمیز کردن داخل دستگاه از محلول آب و جوش شیرین و مایع یا محلول شستشوی ویژه یخچال استفاده کنید. همچنین برای تمیز کردن بدنه و دیواره یخچال از آب و صابون استفاده کنید.

تنظیم دمای مناسب: دمای داخلی یخچال را به صورت مناسب تنظیم کنید. دمای مناسب برای یخچال بین ۲-۴ درجه سانتی‌گراد است و برای فریزر بین -۱۸ تا -۱۵ درجه سانتی‌گراد است.

عدم پر کردن داخل یخچال: داخل یخچال را پر نکنید و فضای کافی را برای گردش هوا و خنک شدن فراهم کنید.

تعویض فیلتر آب: اگر دستگاه شما دارای فیلتر آب است، سعی کنید سالی یک بار جهت تعویض آن اقدام کنید.

جابجایی مواد غذایی: برای جلوگیری از فرسایش زودهنگام مواد غذایی، سعی کنید مواد جدید را در قسمت پایین دستگاه قرار دهید و مواد قدیمی‌تر را در قسمت بالایی.

بررسی درب یخچال: درب یخچال را به صورت منظم بررسی کنید که هیچ پارگی یا حالت گرفتگی در نوار و درب دستگاه و  راه نفوذ هوایی به داخل یخچال فریزر نباشد.

عدم قرار دادن غذاهای گرم در داخل یخچال: از قرار دادن غذاهای گرم در داخل یخچال خودداری کنید، زیرا این کار می‌ تواند باعث افزایش دما و افزایش مصرف برق دستگاه شود.

با انجام این راهکارها می ‌توانید از دستگاه یخچال خود بهتر مراقبت کنید و عمر و عملکرد آن را بهبود بخشید.

پیشنهاد بعدی مقاله: راهنمای جامع لیست ارورهای یخچال سامسونگ

سخن پایانی

مطالبی که در این مقاله بیان شده است، برای تمامی برندهای یخچال شامل: بوش ، سامسونگ ، ال جی ، جنرال الکتریک ، کنوود ، مابه ، دوو ،ایندزیت ، آریستون و … درست است. با این حال، باید توجه داشت که ممکن است برخی مشکلات و راهکارها برای برندهای خاصی از یخچال ‌ها متفاوت باشند و باید به دستورالعمل‌های تولید کننده مراجعه کرد. به هر حال، مطالبی که در این مقاله بیان شده است، به طور کلی در مورد یخچال‌  های برندهای مختلف قابل اعمال است و می ‌تواند به کاربران در جلوگیری از مشکلات و بهبود عملکرد دستگاه کمک کند.

!برای اطلاع از هزینه تعمیرات لوازم خانگی از جمله یخچال فریزر بر روی تصویر زیر یا لینک داده شده کلیک نمائید

تعرفه خدمات تعمیر لوازم خانگی کارو سرویس